logo   vakantiewoninghoofdplaat.nl   Rust & Ruimte contact   I   nl   de  
  home       woning       omgeving       beschikbaarheid       tarieven       reserveren    
     
   Algemene voorwaarden + Privacy    
   RESERVERING & BETALING

Als u onze vakantiewoning wilt huren, stuurt u ons het boekingsformulier ingevuld en ondertekend retour. Het boekingsformulier kunt u vinden onder 'reserveren'. Zodra wij het boekingsformulier ontvangen hebben, krijgt u van ons een reserveringsbevestiging toegestuurd met betalingsgegevens. Bij vroegtijdige boeking voldoet u 30% van de huursom binnen 14 dagen na ontvangst van de reserveringsbevestiging. Het restant van de huursom dient uiterlijk 8 weken voor aanvang van de huurperiode te worden voldaan. Niet tijdige betaling kan leiden tot het doorverhuren van de woning en derhalve annulering van uw reservering door de verhuurder. Het reeds betaalde gedeelte van de huursom zal niet worden gerestitueerd.


ANNULERING

Indien huurder annuleert na eerste betaling tot 8 weken voor aanvang van de huurperiode wordt 30% van de huursom in rekening gebracht. Bij annulering binnen 8 weken doch 4 of meer weken voor aanvang van de huurperiode wordt 60% van de huursom in rekening gebracht. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van de huurperiode is het volledige bedrag verschuldigd. Huurder wordt geadviseerd een annuleringsverzekering af te sluiten.


LAST MINUTE

Last minute boekingen dienen in één keer voldaan te worden. Het volledige huurbedrag dient voor aanvang van de huurperiode op rekening van de verhuurder te staan. Is betaling via bankoverschrijving niet (meer) mogelijk, dan kan contante betaling mits dit vooraf met verhuurder is overeengekomen.


WAARBORG

Voor aanvang van de huurperiode dient een bedrag-borg aanbetaald te worden. Dit bedrag dient als sleutelgeld en verrekening van kleine schadegevallen. Op de dag van inchecken dient geconstateerde schade of vermissing aan inboedel en/of woning via email gemeld te worden bij verhuurder vóór middernacht; daarna bent u verantwoordelijk voor elke geconstateerde schade en kan dit met de borg verrekend worden, tenzij verhuurder uw coulance verstrekt.

De borg zal binnen 7 dagen na vertrek/uitchecken op uw rekening teruggestort worden met aftrek van eventuele kosten voor bijvoorbeeld kleine schade, vermissing van inventaris of bovenmatig energieverbruik.

In geval van betwisting kan de verhuurder de borg behouden tot de verantwoordelijkheden duidelijk zijn. In dit geval vindt er geen rentevergoeding plaats.


AANSPRAKELIJKHEID

Tijdens uw verblijf bent u als huurder aansprakelijk voor de woning met toebehoren. Schade, die door u of uw medebewoners veroorzaakt wordt, dient geheel door u vergoed te worden.

Huurder/contactpersoon dient 21 jaar of ouder te zijn en dient gedurende de huurperiode de woning ook zelf recreatief te bewonen. Overnachten is alleen toegestaan door de op het boekingsformulier vermelde personen. Bij calamiteiten wordt overlegd met de verhuurder.

Huurder zal de maximale capaciteit van 7 personen respecteren.

Op de dag van aanvang huurperiode zal huurder de in de woning aanwezige inventarislijst controleren en ontbrekende goederen per direct melden bij verhuurder. U kunt de inventarislijst vinden in de witte order.

De woning met toebehoren wordt aan het einde van de huurperiode achtergelaten in dezelfde toestand als waar deze zich bij aankomst in bevond. Het verplaatsen van grote meubelstukken tijdens uw verblijf is niet toegestaan.


OVERIGE BEPALINGEN

Roken en huisdieren zijn in de woning niet toegestaan.

De tijdens uw verblijf gebruikte fietsen worden door u in het fietsenrek in de voortuin geparkeerd.

Zorg er tijdens uw verblijf voor, dat vluchtwegen niet geblokkeerd worden door fietsen, kinderwagens, en dergelijke.

Draadloos internet (Wifi), een kinderledikant en/of een kinderstoel worden kosteloos ter beschikking gesteld.

Er worden door verhuurder geen administratie- of reserveringskosten in rekening gebracht.

Bedlinnen, keukenlinnen en handdoeken kunnen tegen betaling gehuurd worden. Reservering dient te gebeuren vóór de dag van inchecken bij verhuurder.

Huurder gaat ermee akkoord zich respectvol te gedragen en geen overlast te bezorgen aan omwonenden, de omgeving en het milieu in het algemeen.

Bij vertrek worden ramen en deuren gesloten, zonwering binnen gehaald, verlichting gedoofd en alle elektrische apparatuur uitgeschakeld.

De woning wordt (veeg-)schoon opgeleverd bij het uitchecken.

Weekverhuur loopt van zaterdag 14:00 uur tot zaterdag 10:00 uur. Bij aankomst wordt u tussen 14:00 en 15:00 uur verwacht. Afwijkende tijden vooraf afspreken en overleggen met verhuurder.

Weekend of midweek verhuur is mogelijk buiten het hoogseizoen.

PRIVACY POLICY

Alle gegevens die via onze website “Vakantiewoninghoofdplaat” worden verkregen, worden strikt vertrouwelijk bewaard. Deze gegevens zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt. De gegevens die u aan “Vakantiewoninghoofdplaat” verstrekt, zullen met de grootst mogelijke zorg behandeld worden.

U geeft aan “Vakantiewoninghoofdplaat” het recht om u via e-mail, elektronisch tekstbericht of telefonisch contact te informeren over de diensten van “Vakantiewoninghoofdplaat”, één en ander altijd in relatie tot het doel waarvoor deze gegevens zijn verstrekt.

Op de website van “Vakantiewoninghoofdplaat” worden bezoekgegevens bijgehouden. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van zogenaamde Cookies. Het monitoren van bezoekgegevens heeft puur tot doel om inzicht te krijgen in de vindbaarheid van onze website.

“Vakantiewoninghoofdplaat” gebruikt beveiligingstechnieken om verlies, verminking of enige andere aantasting van informatie te voorkomen. “Vakantiewoninghoofdplaat” zal op basis van een daartoe strekkend verzoek elke geregistreerde bezoeker (en zijn of haar persoonlijke gegevens) uit de database verwijderen.

Indien u nog vragen heeft over deze privacy policy kunt u contact opnemen met “Vakantiewoninghoofdplaat”. Vragen of opmerkingen over de site of over uw ervaringen met de site of de dienstverlening kunt u contact opnemen via de gegevens die u vindt op de pagina Contact.

   
       
   vakantiewoninghoofdplaat.nl links Rust-aan-de-Kust  
   route
contact
algemene voorwaarden+Privacy


Copyright © Familie Luijks
VVV Zeeland
Zeeland vakantie
gemeente Sluis
Hoofdplaat.com
Zeeuws-Vlaanderen
Westerscheldetunnel
4-sterren
7 personen


roken niet toegestaan